Morgonsol och chiapudding

God morgon!
Den här vårsolen som strålar in genom mitt köksfönster gör mig så lycklig och det liksom bubblar inom mig så fort våren är på ingång. Att väckas av ljuset i lägenheten är ett lyxproblem tycker jag och det har inte sällan varit så enkelt att gå upp som under de där första veckorna med vårsol. Jag blir också ännu mer pepp på att hitta nya, hälsosamma och goda recept att testa och dela med mig av. Det här med chiapudding här dock en gamal favorit men idag toppades den med banan och jordgubb vilket i alla fall var lite nytt. I min chiapudding, som jag blandar kvällen innan och låter stå i kylen över natten, har jag:
1 dl kokosmjölk från Garant (perfekt krämig!)
1 dl sojamjölk
3 msk chiafrön
Man kan eventuellt behöva spä den med lite extra sojamjölk på morgonen, det beror på vilken konsistens man vill ha. Sedan toppade jag som sagt min med skivad banan och frysta jordgubbar, Åh vad jag längtar till jag kan toppa den med egenplockade, svenska jordgubbar!