Chiapudding med banan och sirap

Chiapudding har jag talat om tidigare och nu är min nya favorit att blanda i lite mosad banan innan man äter. Detta ger chiapuddingen en annan krämighet och sötma vilket aldrig är fel. Denna gången testade jag även att ha lite mer vätska i vilket resulterade i en bättre konsistens tyckte jag - det gäller att testa sig fram, förr eller senare hittar man det där perfekta receptet som har kommit för att stanna :)
Chiapudding för 1 person
- 3 msk chiafrön
- 2 dl sojadryck
- 0,5 st banan
- agavesirap
- kiwi
- björnbär
- riven kokos
Blanda chiafrön och sojadryck i en skål och ställ in i kylen. Rör om efter 15 minuter för att få bort eventuella klumpar och se till så att alla chiafrön är täckta med vätska. Låt sedan stå i kylen över natten eller minst några timmar. Ta ut skålen ur kylen, ringla lite agavesirap över puddingen, häll i den mosade bananen och rör om. Toppa sedan med kiwi, björnbär och riven kokos.