Omvända mozartkulor!?

Recept för 8 st
1 dl naturella cashewnötter
4 st dadlar
2 msk kakao
1 msk kokosolja
1 tsk vatten
1 tsk agavesirap
0,5 tsk vaniljpulver
Egengjord mandelmassa (Recept HÄR)
50-75g mörk choklad
Mixa nötterna till mindre bitar i en matberedare, lägg sedan i dadlarna och mixa ihop det. Lägg i de andra ingredienserna och mixa till en smet. Rulla bollar av smeten, platta till och lägg i en bit mandelmassa. Vik över kanterna så mandelmassan "göms" och forma dem till en boll. Gör likadant till alla bollarna är gjorda och ställ sedan in i kylen för att vila. Smält chokladen i vattenbad och rulla bollarna i chokladen. Låt stå i kylen för att stelna och njut sedan av en omvänd mozartkula till kaffet :)
1 dl naturella cashewnötter
4 st dadlar
2 msk kakao
1 msk kokosolja
1 tsk vatten
1 tsk agavesirap
0,5 tsk vaniljpulver
Egengjord mandelmassa (Recept HÄR)
50-75g mörk choklad
Mixa nötterna till mindre bitar i en matberedare, lägg sedan i dadlarna och mixa ihop det. Lägg i de andra ingredienserna och mixa till en smet. Rulla bollar av smeten, platta till och lägg i en bit mandelmassa. Vik över kanterna så mandelmassan "göms" och forma dem till en boll. Gör likadant till alla bollarna är gjorda och ställ sedan in i kylen för att vila. Smält chokladen i vattenbad och rulla bollarna i chokladen. Låt stå i kylen för att stelna och njut sedan av en omvänd mozartkula till kaffet :)