Pastagratäng med "vad som fanns hemma"

Jag fick ett otroligt sug efter pasta idag och som tur var hade jag lite bönpasta från Nutri Nick i skafferiet! När jag sedan öppnade kylskåpet så lät jag kreativiteten flöda, plockade ihop vad jag hittade vilket resulterade i en riktigt god pastagratäng.
Man kan
alltså slänga i vad man har hemma och krydda med det man är sugen på - var kreativ och skapa din egen pastagratäng!
Man kan
130 g bönpasta från Nutri Nick
1 bit purjolök
2 stora, färska champinjoner
1 paket bacon, 125g
1 burk majs
några kuber fryst spenat
1 ägg
250ml sojagrädde för matlagning
ca 2 dl riven ost
kryddor efter smak - jag valde salt, peppar, vitlök och paprika
Koka upp bönpastan, låt rinna av i ett durkslag och häll sedan tillbaka i grytan. Fräs lök, champinjoner och bacon och blanda med pastan. Tina spenat och rör ner spenat och majs i pastagrytan. Vispa ihop ägg, matlagningsgrädde, 1 dl ost och kryddor i en separat skål och häll sedan ner såsen i pastagrytan. Blanda allt väl och lägg över i en ugnssäker form. Toppa med den resterande osten och sätt in i ugnen i ca 20 min på 200 grader.
2 stora, färska champinjoner
1 paket bacon, 125g
1 burk majs
några kuber fryst spenat
1 ägg
250ml sojagrädde för matlagning
ca 2 dl riven ost
kryddor efter smak - jag valde salt, peppar, vitlök och paprika
Koka upp bönpastan, låt rinna av i ett durkslag och häll sedan tillbaka i grytan. Fräs lök, champinjoner och bacon och blanda med pastan. Tina spenat och rör ner spenat och majs i pastagrytan. Vispa ihop ägg, matlagningsgrädde, 1 dl ost och kryddor i en separat skål och häll sedan ner såsen i pastagrytan. Blanda allt väl och lägg över i en ugnssäker form. Toppa med den resterande osten och sätt in i ugnen i ca 20 min på 200 grader.
