Kladdkakemuffins

Det känns som jag vill fortsätta att äta nyttigheter fyllda med dadlar, kakao och kokos och därför vill jag dela med mig av detta goda recept som jag ramlade över på ett instagramkonto. Det är precis som rubriken säger, kladdkakemuffins men självklart är de fyllda med massa nyttigheter så som bra fett, naturligt sötma och de är helt gluten- och laktosfria, hur bra är inte detta!? Jag vill köra en fyrdubbelsats och frysa in så att man alltid har något gott att ta fram till eftermiddagskaffet eller när man får gäster :)
5 dadlar (lagda i blöt i minst en timma)
1 ägg
1 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver
1 msk kakao
1/2 dl mandelmjöl
1,5 tsk kokosolja
1 tsk kaffe
1/2 msk agavesirap
Kärna ur dadlarna, lägg dem i en skål med vatten och låt dem stå i blöt i kylskåpet i minst en timma. Mixa dadlar och ägg till en smet och blanda sedan i resten av ingredienserna. Mixa allt till en slät smet och fördela i fyra muffinsformar. Ett tips är att använda silikonformar då muffinsen inte fastnar i dem lika lätt. Grädda på 175 grader i 7-10 min (de på bilden ovan är gräddade i 9 min). De ska vara kladdiga när du tar ut dem ur ugnen så grädda dem inte för länge. Ställ in i kylen i ca 30 min så att de hinner "sätta" sig och servera sedan med hemmagjord vaniljkvarg och bär.