kostifokus.blogg.se

Jag heter Andréa Jacobsson, studerar näringslära och fysiologi samtidigt som jag är elitidrottare. Hälsa är ett av mina största intressen och min ingång till hälsa kom via kosten och träning. Att få uppleva vilken förändring kosten kan göra är häftigt och något jag vill dela med mig av så därför känns det extra roligt att just du har hittat hit och vill veta mer!

Fantastiskt trogna...

Publicerad 2015-06-04 21:14:01 i Allmänt,

... det är verkligen vad ni är som klickar in här när bloggen ekat tomt de senaste veckorna. Det känns nästan meningslöst att "be om ursäkt" för bloggtorkan så vi hoppar helt enkelt över den biten och börjar med ett:

HEJ, hur är det med er?

Jag är supertaggad på sommaren och allt vad den kommer med i matväg, träning, livskvalité och hälsa på just mina (och era) villkor. Jag ser fram emot frukost på stranden, en cykeltur ner till godisaffären på åkern, luncher i skuggan, långa kvällar på uteserveringar, tidiga ridturer i morgondiset, sushi på klipporna vid havet och mycket, mycket mer <3

Blandat med allt det där härliga så finns den självklara vardagen som fylld med träning och massor av god och näringsrik mat så klart. Jag skall försöka att göra er delaktiga i min sommar och allt vad den innehåller och så hoppas jag att ni vill dela med er av eran sommar - deal!?

Ställer frågan igen nu eftersom det var ett tag - vad vill ni läsa extra mycket om nu i sommar? Träning, frukost, middag, hälsa, kostrådgivning, fika etc...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela