Ett sent god morgon - Kokoschiapudding

Den här morgonen blev det visst fullt upp men bara med saker som är roliga så jag klagar inte!
Började med en väldigt kylig morgonpromenad runt åkrarna. Det var garanterat minusgrader fortfarande, dimman låg tät och det var både kallt och fuktigt på samma gång = stelfrusna fingrar och tår när jag kom hem. Delar av min frukost väntade redan på mig när jag kom hem så jag satte på kaffet och gjorde i ordning en riktigt lyxig fredagsfrukost. Min nya kärlek just nu är chiapudding gjort på krämig kokosmjölk vilket gör den både smakrik och mer mättande vilket passar mig perfekt. Idag valde jag att varva den med naturell soyghurt och blåbär toppad med mûsli från Renée Voltaire. Det kändes nästan lite somrigt och jag längtar efter att kunna ha i färska jordgubbar, hallon eller nektarin - mums!
1 dl kokosmjölk från Garant
1 dl havremjölk
3 msk chiafrön
frysta blåbär
naturell soyghurt
müsli
Blanda chiafrön, kokosmjölk och havremjölk kvällen innan och rör om någon extra gång efter 15 minuter så att du ser att allt har blandats ordentligt. När man gör chiapudding på kokosmjölk så "sätter" det sig mycket snabbare och man hade kunnat servera den efter 20 minuter - bra om man plötligt blir sugen! När det är dags att servera är det bara att varva chiapudding, soyghurt och blåbär till glaset är fullt och toppa sedan med mûsli!
1 dl havremjölk
3 msk chiafrön
frysta blåbär
naturell soyghurt
müsli
Blanda chiafrön, kokosmjölk och havremjölk kvällen innan och rör om någon extra gång efter 15 minuter så att du ser att allt har blandats ordentligt. När man gör chiapudding på kokosmjölk så "sätter" det sig mycket snabbare och man hade kunnat servera den efter 20 minuter - bra om man plötligt blir sugen! När det är dags att servera är det bara att varva chiapudding, soyghurt och blåbär till glaset är fullt och toppa sedan med mûsli!
