No bake bounty bars

Mitt betyg av dessa små godbitar är att det var goda, dock ganska söta och jag tror att jag kommer få spara dem till dagar då sötsuget är enormt eller om man skall bjuda hem en riktig godisråtta på fika!
Bountyplatta
2 dl naturella cashewnötter
2 dl mandlar
1 dl riven kokos
3 msk honung/agave
1 msk vatten
Karamellfyllning
2 dl dadlar
2 dl vatten
0,5 msk citron
0,25 dl agavesirap
1 msk kokosolja
Mörk choklad
Börja med att lägga dadlarna i blöt i vatten+citron och låt dem ligga där i mellan 1-2 timmar!
Mixa cashewnötter och mandlar till ett mjöl i matberedaren och häll över nötmjölet i en skål. Tillsätt honung, vatten och kokos och rör till en kladdig smet. Forma små plattor av bountysmeten och lägg på en tallrik som du ställer in i frysen medan du gör karamellfyllningen.
Kör dadlar, agavesirap och kokosolja i matberedaren och tillsätt lite av citronvattnet i taget (jag behövde bara tillsätta max 2 msk) till du får en bra, krämig konsisten. Ta ut bountyplattorna ur frysen, klicka på lite karamellfyllning på varje bit och ställ in i frysen i 20-30 minuter så de får stelna.
Smält mörk choklad i vattenbad, ta ut bountybarsen ur frysen och täck dem med mörk choklad. Ställ återigen in dem i frysen och förvara dem där till det är dags att servera!

så här såg de ut innan de täcktes av choklad
Bountyplatta
2 dl naturella cashewnötter
2 dl mandlar
1 dl riven kokos
3 msk honung/agave
1 msk vatten
Karamellfyllning
2 dl dadlar
2 dl vatten
0,5 msk citron
0,25 dl agavesirap
1 msk kokosolja
Mörk choklad
Börja med att lägga dadlarna i blöt i vatten+citron och låt dem ligga där i mellan 1-2 timmar!
Mixa cashewnötter och mandlar till ett mjöl i matberedaren och häll över nötmjölet i en skål. Tillsätt honung, vatten och kokos och rör till en kladdig smet. Forma små plattor av bountysmeten och lägg på en tallrik som du ställer in i frysen medan du gör karamellfyllningen.
Kör dadlar, agavesirap och kokosolja i matberedaren och tillsätt lite av citronvattnet i taget (jag behövde bara tillsätta max 2 msk) till du får en bra, krämig konsisten. Ta ut bountyplattorna ur frysen, klicka på lite karamellfyllning på varje bit och ställ in i frysen i 20-30 minuter så de får stelna.
Smält mörk choklad i vattenbad, ta ut bountybarsen ur frysen och täck dem med mörk choklad. Ställ återigen in dem i frysen och förvara dem där till det är dags att servera!

så här såg de ut innan de täcktes av choklad